Info

Sila layari laman web ini...
www.imuone.com
www.idcloyalty.com
www.idccommunity.org

Pakej yang boleh menguntungkan anda dengan berbelanja hanya sekali sahaja . . .

Sila dapatkan keterangan lanjut daripada saya melalui emel saya di sticind@gmail.com

"Rezeki tidak akan datang bergolek kepada anda."

My Advertisement

NEW!!!
See and find out more about imuone by clicking this link below...
http://www.youtube.com/President L W Kin

Hold your very own online garage sale!
Use TripleClicks to clean out your closets, attic, and garage. List and sell dozens of even hundreds of items and start putting cash in your pocket TODAY!
Give it a try with a FREE listing:
http://www.tripleclicks.com/10557988/go


WOW!! Get seen -- get paid! You can now get paid to drive your car, wear T-shirts, and more! Just join the EyeEarn Advertising Network and start earning money effortlessly while you go about your day! It's fun, easy, and no experience is necessary!
http://www.ezinfocenter.com/10557988/EE


EyeEarn is a new global advertising network that taps into simple, easy forms of advertising that everyone can do while they're going about their day. No experience is needed to participate. And it's one of the easiest ways ever to make extra money. You don't have to know about computers, advertising, or marketing. Just take your place in the EyeEarn advertising network and you can start earning monthly commissions. Keep participating every month, and it can be grown into a full-time income!
http://www.ezinfocenter.com/10557988/CB


Retired? Unemployed? Laid-Off, or Insufficient Income? Start your own Internet business from home. Build residual and leveraged income to create real wealth. World Wide Income System that REALLY WORKS! All it needs is you. FREE Training and support, websites and products all provided! - ZERO RISK!
http://www.ezinfocenter.com/10557988/FREE
Best wishes,
Incik Lan Stitchz


http://www.lovetosave.com.my/vote.php?cid=8

Please Sign My Guestbook

September 24, 2009

Ucapan Ikhlas Sempena Hari Raya Aidilfitri 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua yang beragama Islam di Malaysia terutama sekali di Johor.
Semoga raya tahun ini diberkati dengan limpahan rezeki yang tidak terkira banyaknya.
Aminn..

March 26, 2009

WELCOME TO ROZZAN'S SHARED RECIPES: GREEN BEAN SOY DRINK

WELCOME TO ROZZAN'S SHARED RECIPES: GREEN BEAN SOY DRINK

Subhanallah..
Memang x patut diorg wt cmtuh..
Cmne rezeki nak datang??
Huhuhu..

March 16, 2009

My Life as Teenage School Teacher a.k.a GTA (Great Teacher Azlan)

Bukan senang nak ajar budak sekarang nih..
Macam-macam perangai diorang wat..
Ade tuh siap wat konsert kat belakang...
Ader group lain lak duk wat 'blueprint'..
Ala-ala "plan nak kuar awal"...
Hehehehe..

Ni ar tempat aku melepak setiap hari..
Kadang-kadang sempat usha cikgu-cikgu yang single mingle nih..
Hehehe..


Ape lagi..
Tgh posing n lepas tensen kat cni..


Duk perhati cikgu yang aku minat..
Ahaks..
Actually aku tgh pening pala nak hafal rumus Maths ni..
Da lame x wt da..
Sampai aku lak suh diorang hold soalan tu samapai next next baru aku jawab balik..
Huhuhu...


Ader rupe macam cikgu ker??
Yang nih tgh duk usha budak-budak form 3 tgh peksa test English...
Confident budak-budak nih jawab soklan..
Sampai ader yang duk tido kat belakang..
(da siap kot...(",))


Anyway, walaupun jadi guru ganti kepada guru yang bersalin selama 2bln ni...
Aku harap dapat memberikan sepenuh tenaga dan komitmen kepada generasi akan datang nih..
Hopefully diorang cepat sedar dari mimpi diorang..

"Bukan senang nak senang, bukan susah nak susah.."


Majulah anak bangsa untuk negara!!!

February 18, 2009


Jom makan sambil dapat income!!!


Ada berani???

SMS disini..

"Jangan pernah mengagumi orang lain berjaya, biar orang lain mengagumi diri anda sendiri"...

February 16, 2009

Iklan sebentar bersama sticind...

Napelah xde orang nak offer aku wat blog awal2..
kalau tak, dah lame aku duk kat kampung sambil menghirup udara yang nyaman sekarang nie..
kalau dapatlah!!
hehehe...

Mesti korang sumer tertanye2 nape aku tersenyum sipu sambil tulis blog ni...
Yelah, memandangkan ekonomi sekarang ni, better kite pakai baju selam sebelum kena air macam iklan gula2 tuh..Orang smua hairan nape dia g keje pakai baju swimming sambil bawa brief case ngn google atas kepala...

Tup tup ader bas lalu, dia pun ape lagi, wt dang je ar..
tapi yang kesian tue orang lain kat bas stop tue..
habis basah lencun...
hahaha..
kesian pun ader..
huhuhu..

So, moral of the story, just beware ape2 yang kita wat n selidik strength n weakness sesuatu perkara sebelum membuat sesuatu tindakan...
Just believe in ALLAH, and you will success i future...!!!
Be patient okay???!!!!

Wassalam...

February 14, 2009

New Outfits From ButtonMyButtons!!!

Hi guys,

I found new successful entrepreneur in Malaysia...

All girls stuff...

Check this out!!!

February 07, 2009

My New Award ! ! !



This award is given by my friends named Ungu Violet as you can see in that picture.

5 reason why i choose her blog to be followed by me:-


i- She has a beautiful blog design by her own effort.

ii- I like to get my own network especially in business and also makes new friends.

iii- She really loves to add a unique images..(hehehe)

iv- We do not know each other, only in this blog...(maybe we can chat or do something about it..lol)

v- Just enjoying what she write about in her blog site.

vi- Kindly gives me such award that i never been dreamed of, she's really nice!!!

Thank you so much Mar!!!!

February 03, 2009

Ungu - Waktu Yang Di Nanti


Kita takkan pernah menghargai masa
jika tidak menggunakan sepenuhnya.

video


Lirik Ungu - Waktu Yang Di Nanti

Cinta yang tulus dalam hatiku
Membuang semua hasrat mimpiku
Tuk bisa menyatakan sayang
Tuk bisa mengungkapkan semua
Pada dirimu

Tak mungkin bagiku tuk memilikimu
Segala rasa yang pasti tak mungkin
Tuk bisa kau terima semua
Tuk bisaku nyatakan rasa
Ku cinta kamu

Ketika bunga tak bermekar lagi
Dan dulunya tak mungkin berputar lagi
Saat cinta tak membakar hati ini
Kau kan tahu betapa aku mencintaimu
Betapa aku menginginkan kamu

Tak mungkin bagiku tuk memilikimu
Segala rasa yang pasti tak mungkin
Tuk bisa kau terima semua
Tuk bisaku nyatakan rasa
Ku cinta kamu

Ketika bunga tak bermekar lagi
Dan dulunya tak mungkin berputar lagi
Saat cinta tak membakar hati ini
Kau kan tahu betapa aku mencintaimu
Betapa aku menginginkan kamu

Ketika bunga tak bermekar lagi
Dan dulunya tak mungkin berputar lagi
Saat cinta tak membakar hati ini
Kau kan tahu betapa aku mencintaimu
Betapa aku menginginkan kamu
Oh..Ohh..
Betapa aku menginginkan kamu..

Income untuk semua



Salam, saya sekarang baru join...
Mesti pelik tapi inilah yang sebenar-benarnya...

Cuba fikir sejenak..

1. Modal RM10 sahaja. Anda bayar kepada penaja yang memperkenalkan DuitMudah.com kepada anda.

2. Anda perlu Daftar dan kemudian Login untuk mendapatkan maklumat akaun bank penaja anda. Selepas membuat bayaran, sila buat pengesahan bayaran dalam halaman ahli (Login)

3. Selepas pengesahan bayaran akaun, anda akan diaktifkan. Di halaman Ahli (Login), dapatkan URL anda untuk membuat promosi. Anda juga boleh download produk dan kemaskini maklumat anda. Pastikan maklumat bank anda adalah betul supaya tiada masalah pembayaran oleh tajaan anda.

4. Setiap orang yang daftar melalui URL anda akan membuat bayaran RM10 terus ke akaun bank anda. Jadi 100% peratus komisyen milik anda tanpa melalui akaun admin. Tanpa ada peringkat tajaan (multilevel) dan usaha anda sendiri yang menentukan keuntungan anda.

Yang paling best, duit terus masuk ke akaun kita.
Jadi, apa tunggu lagi??
Jom DUIT Mudah!

Click URL ni..

http://www.duitmudah.com/?id=Nalza2008

Novel : 0pss!! tangkap basah 16

I found this fascinating quote today:



Sorry, no text could be parsed.rozitas, Novel : 0pss!! tangkap basah 16, Feb 2009



You should read the whole article.

Mimpi Kita Wardrobe


Pada sesiapa yang nak beli pakaian yang berjenama, sila layari laman web ini..
http://mimpikita-clothes.blogspot.com/

Jom shopping...

I need a help to improve for my blog

Salam..
Pada sape2 yang suke sgt wt blog, anta sebarang komen k?

My Favorite Song..

Lagu ni best sangat...

Teringat waktu dulu..
Hehehehe..
Enjoy..


video

Brought to you by

My LiTTLE FRiDGe